Wie zijn we?

Mijn naam is Danny Kunst, eigenaar van DEEKAA Ontwerp.. 
Al heel wat jaren ben ik actief bezig met ontwerp, websites en webshops, in 2019 besloot ik om een bedrijf te starten.

Eind 2019 is het bedrijf opgericht en met succes, de vraag naar ontwerpen, website’s, drukwerk en diverse andere grafische klussen neemt steeds meer toe. Hierdoor weet ik mijn ervaring nog meer uit te breiden en kan ik mijn klanten nog beter van dienst zijn.

Bent u opzoek naar grafisch ontwerp voor; drukwerk, relatiegeschenken, websites, webshops of andere zaken welke ontworpen moeten worden? Neemt u dan gerust contact met mij op!

Graag tot ziens en met vriendelijke groet,

Danny Kunst

Wie zijn we?

Mijn naam is Danny Kunst, eigenaar van DEEKAA Ontwerp.. 
Al heel wat jaren ben ik actief bezig met ontwerp, websites en webshops, in 2019 besloot ik om een bedrijf te starten.

Eind 2019 is het bedrijf opgericht en met succes, de vraag naar ontwerpen, website’s, drukwerk en diverse andere grafische klussen neemt steeds meer toe. Hierdoor weet ik mijn ervaring nog meer uit te breiden en kan ik mijn klanten nog beter van dienst zijn.

Bent u opzoek naar grafisch ontwerp voor; drukwerk, relatiegeschenken, websites, webshops of andere zaken welke ontworpen moeten worden? Neemt u dan gerust contact met mij op!

 

Graag tot ziens en met vriendelijke groet,

Danny Kunst